noiembrie 19, 2022

Digitalizare

Digitalizarea afacerii tale este un proces care se adresează tuturor tipurilor de companii, de la cele mici și mijlocii la cele multinaționale.
De ce ți-ai dori implementarea digitalizării în firma ta? Cum îți poate îmbunătăți acest proces compania?

Prin reducerea costurilor, reducerea riscurilor, valorificarea rapidă a oportunităților și îmbunătățirea performanțelor.
Astfel, “digitalizarea” sau “digitizarea” utilizează tehnologiile digitale pentru a schimba un model de afaceri și pentru a oferi noi venituri și oportunități de producere a valorii, transformând o afacere clasică într-una digitală.

Digitalizarea utilizează informații digitizate (sau obținute direct în format digital).
Versiunile analogice/fizice, cum ar fi documente de hârtie, imagini, fotografii, sunete etc., trebuie convertite în format digital prin instituirea acestui proces.
Odată ce informațiile analogice au fost digitizate, ele pot fi integrate și folosite apoi în diverse aplicații software, astfel militând spre o automatizare a proceselor din interiorul afacerii tale.

Digitalizarea este unul dintre fenomenele care au transformat piața și economia.
Acum putem face majoritatea cumpărăturilor online, în loc să mergem la magazine, efectuăm mai mereu plăți cu telefonul și nu mai trebuie să mergem la bancă pentru a retrage numerar. Putem, de asemenea, urmări filme pe dispozitive mobile, noua tehnologie înlocuind vechile magazine de închirieri video cu rețelele de video streaming. Astfel, devine și pentru companii, indiferent de mărime sau domeniu, un atuu să se adapteze la acest fenomen din ce în ce mai întâlnit pe piața de astăzi.

Conținutul acestui site este proprietatea IT Live SRL
CONTACT
menu
Cos0
Nu ai ales Produse inca!
Continua sa cumperi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram