Livrare si plata:

Comenzile vor fi livrate prin curier, la ușă sau la poarta clientului. Tariful și termenul estimat de livrare sunt prezentate în coșul de cumpărături din site. Termenul de livrare este de 2-4 zile lucrătoare socotit de la data confirmării comenzii, iar cel maxim nu va depăși 15 zile calendaristice în situații deosebite (precum perioada sărbătorilor de iarnă, campania de Black Friday, condiții meteo nefavorabile, căi de acces impracticabile, etc.).

Dacă un produs comandat nu vă poate fi livrat, acest fapt va fi adus la cunoștință clientului în timp util. În situația în care clientul a plătit produsul, SC IT Live SRL va returna în contul clientului contravaloarea produsului în termen de maximum 7 zile.

Proprietatea asupra produselor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății de către client. Precizăm că prin livrare se înțelege semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier în cazul livrărilor prin curier, la ușă sau la poarta casei clientului sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul vânzătorului.

SC IT Live SRL va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor și va asigura transmiterea documentelor aferente acestora.

Nu ne asumăm răspunderea pentru daunele de orice fel pe care clientul sau orice terță parte le poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către noi a oricăreia din obligațiile ce ne revin conform comenzii sau pentru daune care rezultă din utilizarea produselor după livrare și în special pentru pierderea acestora.

Conținutul acestui site este proprietatea IT Live SRL
CONTACT
menu
Cos0
Nu ai ales Produse inca!
Continua sa cumperi
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram